Foto: Unsplash

Mežāzis 0

Mežāži bieži vien rada iespaidu, ka ir nerunīgi cilvēki, tāpēc nav viegli ar viņiem sadraudzēties, turklāt iegūt Mežāža uzticēšanos ir ļoti grūti. Bet, ja draudzība nodibināta, būs vislabākie un uzticamākie draugi, vienmēr pasargās un nostāsies tavā pusē pat vissarežģītākajā situācijā. Taču, pamanījis kādu nelāgus draugu nodomus, var pārtraukt draudzību.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Mežāžiem, kuri mīl mieru un sakārtotību, patīk komunicēt ar tikpat emocionāli stabilām Jaunavām. Arī Vērša zemes stihijas enerģija būs radniecīga. Skorpioni piesaistīs ar savu noslēpumainību un neparastumu, Jūtīgās Zivis varēs palīdzēt Mežāžiem iemācīties izpaust emocijas.

Tavs patiesais draugs: Vēzis
Mežāžiem vajadzīgs saprotošs un gādīgs cilvēks, tāpēc viņu labākais draugs būs Vēzis. Parasti viņi attiecībās viens otru papildina. Šajā pārī Mežāzis būs racionālais un nosvērtais draugs, iemācīs Vēzim būt organizētākam, strādīgākam un iet uz saviem mērķiem. Savukārt Vēzis var parādīt Mežāzim, kā atpūsties un baudīt dzīvi, iemācīs izpaust jūtas. Ilgtermiņa draudzību nodrošinās drošības sajūta un tas, ka viens otram var uzticēties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Lauva
Lauva vēlas būt uzmanības centrā, kas Mežāzim diez vai patiks. Mežāzis mērķus visbiežāk sasniedz ar smagu darbu un neatlaidību, savukārt Lauva daudz ko iegūst viegli un bez lielas piepūles. Lauva šķitīs pārāk pretenciozs un virspusējs, jo Mežāzis pieradis uz visu skatīties ar prātu un nelolot ilūzijas. Mežāzi aizvainos tas, ka Lauvai nerūp viņa sasniegumi un centieni, tāpēc īsta draudzība var arī neizveidoties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.