Foto: Unsplash

Strēlnieks 0

Sabiedriskais, apburošais un draudzīgais Strēlnieks ļoti viegli iegūst draugus. Draudzība ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem visbiežāk ir prieka un humora piepildīta. No otras puses – viņi var būt impulsīvi, runā atklāti un dažreiz ar to var nodarīt pāri citiem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
20 bīstami pārtikas produkti, no kuriem noteikti jāizvairās 20
“Brālīti, vecāku ieskatā, “noārstēja” līdz nāvei” – homeopāts Edgars Mednis dalās ar krasi atšķirīgu viedokli par difterijas skarto ģimeni 6
Kokteilis
Kādas kļūdas ceļojot pieļauj katra zodiaka zīme? Dvīņi biļetes nopērk pārāk agri, bet strēlnieks grib visu un uzreiz
Lasīt citas ziņas

Uguns ir šīs zīmes stihija, tāpēc aktīvos un drosmīgos Strēlniekus piesaista cilvēki ar līdzīgiem uzskatiem par dzīvi – Auns un Lauva. Ar Svariem attiecības var kļūt par jauku “drošu patvērumu”, jo viņu starpā noteikti nebūs konkurences, taču vienmēr spēs saprasties un atbalstīt viens otru.

Tavs patiesais draugs: Ūdensvīrs
Strēlnieks ir liels piedzīvojumu un jaunu iespaidu cienītājs, un Ūdensvīra personā viņš atradīs nepieciešamo atbalstu visos savos centienos. Draudzība starp Strēlnieku un Ūdensvīru ir pirmā enerģijas un otrā intelekta kombinācija. Kopā viņi var kļūt par ļoti dinamisku komandu, kurā nav vietas garlaicībai. Abas zodiaka zīmes ir neatkarīgas un nav tendētas uz dramatizēšanu, tāpēc viņu draudzību diez vai kas aizēnos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tavs viltus draugs: Vēzis
Jebkuram Strēlniekam ir svarīgi izpētīt pasauli, iegūt jaunu pieredzi, mācīties un satikt jaunus cilvēkus. Šajā ziņā Vēzis šai uguns zīmei var būt visnepiemērotākais draugs. Vēži pieraduši pieturēties pie ierastā, cieši pieķeras draugiem un var neviļus bremzēt Strēlnieku. Vēzis nevēlas kaitēt Strēlniekam, bet mēdz būt pārāk uzmācīgs, piedāvājot savas rūpes un palīdzību, tas var nomākt brīvību mīlošo Strēlnieku. Abiem ir diezgan grūti vienam otru saprast. Vēzi var padarīt nervozu Strēlnieka hiperaktivitāte, bet Strēlnieks nezinās, kā tikt galā ar Vēža garastāvokļa svārstībām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.