Īstā temperatūra fritēšanai 0

Kā noteikt, vai eļļa sasniegusi vajadzīgo temperatūru produktu fritēšanai? 
Uldis Rīgā

Reklāma
Reklāma

 

Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Atdeva līķi bez acīm, smadzenēm un noskūtiem matiem: atklātībā nāk zvērīgas darbības, kas veiktas ar 27 gadus veco ukraiņu žurnālisti
Kokteilis
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
Lasīt citas ziņas

Lai noteiktu pareizo cepšanas temperatūru fritēšanai un dziļajai cepšanai, eļļā ieliek mazu mīklas gabaliņu – ja tas lēnām uzpeld, ir pareizā temperatūra, ja ilgi uzkavējas katla apakšā – vajadzīgā temperatūra vēl nav sasniegta, ja ātri uzšaujas virspusē – eļļa ir par karstu, tāpēc katliņš jānoņem no uguns un jāpagaida, kamēr tā atdziest. Ja ievēro šo principu un izvēlas pareizu eļļu, virtuvē nekas nedūmo un arī ēdiens ir veselīgs – tas ir vienmērīgi izcepies, gards un kraukšķīgs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.