Putukrējuma torte 3

Foto – Valdis Semjonovs

Biskvītam

• 9 ēdamkarotes augstākā labuma kviešu miltu

• 9 ēdamkarotes cukura

• 9 olas

Pildījumam

• Svaigas upenes

• Saldais krējums

• Cukurs

Dekorēšanai

• Dzērvenes

• Cepumi

Cep trīs biskvīta kārtas. Katrai mīklu gatavo no 3 olām, 3 ēdamkarotēm miltu un 3 ēdamkarotēm cukura (rīkojas tāpat kā biskvīta receptē) un cep katru plātni atsevišķi. Mīklu ielej veidnē, ievieto uzkarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 minūtes. Kad visas izceptas, atdzesē. Svaigas upenes sablendē ar cukuru (attiecībā 1 : 1). Uz biskvīta ziež ar cukuru sablendētās upenes, tām pāri – putukrējumu. Pēdējo biskvīta plātni noklāj ar putukrējumu un rotā ar dzērvenēm, bet tortes sānus apkaisa ar sadrupinātiem cepumiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.