Īsta delikatese! Krievijas armijnieki pusdienās gatavo baložus 0

TV24 raidījumā “Aktuālais par karadarbību Ukrainā” Zemessardzes štāba virsnieks, pulkvežleitnants Kaspars Auzenbahs skaidro pašreizējo situāciju Ukarinā – Čašivjaras pilsētā. Viņš norāda, ka Časivjara ir salīdzinoši mierīgākais frontes sektors līdz šim, kur sadursmju skaits ir mazs; 4. novembrī notikušas vien 5 sadursmes. Taču Krievija aizvien aktīvi izmanto aviāciju un bombardē Časivjaras pilsētu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Lai gan šajā apgabalā nav visai aktīva karadarbība, Krievijas armijas locekļi lieki laiku netērē, un starp granātām, kas izvietotas gan uz mītnes zemes, gan uz galdiem, gatavo visai neierastas pusdienas – baložus.

Video redzams, kā okupanti, gatavojot pusdienas, izmanto uguns liesmu, lai nosvilinātu atlikušās spalvas no baložu ķermeņiem pirms to tālākas pagatavošanas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Auzenbahs ironiski komentē krievu pusdienu gatavošanu, sakot, ka, iespējams, šī ir īpaša ziemeļkorejiešu recepte, un okupanti steidz pagatavot cienastu ziemeļkorejiešiem, pirms to ierašanās Časivjaras pilsētā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.