Īpašais ģimenes ēdiens – vistas šķinķīši 1

Garšīgas maltītes sākums ir labi un kvalitatīvi produkti. Protams arī veselīgi, jo raugamies, lai galdā celtais darītu mūsu vaigus sārtus, bet ne tuklus. Piedāvāju brīnumjauku un viegli pagatavojamu recepti. To ir iecienījuši daudzi mūsu draugi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
Lasīt citas ziņas
Sastāvdaļas:
5 vistas šķiņķīši,
2 palieli puravi,
2 dzeltenas paprikas,
3 tomāti,
2 ēdk.tomātu mērce,
2 vistas kubiciņi,
pētersīļi, paliels saišķis,
melnie maltie pipari.
Kā gatavot?
Zepter katlā (neizmantoju taukvielas!) vienu kārtu noliek ar vistas šķiņķīšiem, kurus pārkaisa ar vistas kubiciņu un maltiem melniem pipariem. Tad sagriež ripiņās puravus, liek pāri šķiņķīšiem. Virs puraviem sagrieztus pētersīļus, tad strēmelēs sagrieztas paprikas un tomātus. Pārkaisa ar vistas kubiciņu un pārlej ar tomātu mērci.
Sautējums iznāk vienkārši lielisks, jo viss labums “saēdas” savdabīgā garšas buķetē, pasniedzot kopā ar vārītiem kartupeļiem un salātiem. Sanāk īstas svētdienas pusdienas.
Otrajā režīmā sautēju apmēram 45-50 min.bez kādas maisīšanas.
Recepti iesūtīja Vēsma Vītola
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.