Investējot vairāk nekā 50 000 eiro, Pārdaugavā tiek atvērts ēdienu līdzņemšanas restorāns “Chef’s Box” 36

“Latvijas Avīze”, AS “Latvijas Mediji”

Investējot vairāk nekā 50 000 eiro, Pārdaugavā, netālu no tirdzniecības centra “Spice”, degvielas uzpildes stacijā “Neste” izveidots pirmais ēdienu līdzņemšanas restorāns “Chef’s Box”, kurā piedāvās vairāku restorānu šefpavāru gatavotos ēdienus.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
RAKSTA REDAKTORS
Kā krāpnieki zina, kur meklēt cilvēkus ar vairākiem tūkstošiem kontā – vai banku dati kaut kur noplūst? Atbild eksperti
Lasīt citas ziņas

“Spilgtākā iezīme ir tā, ka atšķiramies cits no cita ar savu rokrakstu. Šeit netiks piedāvāti langusti vai jūras ķemmītes, bet gan sātīgi un no vietējiem produktiem gatavoti ēdieni, kurus ērti gan paņemt līdzi, gan baudīt uz vietas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai gan izmantotie produkti ir salīdzinoši vienkārši, katrs no šefpavāriem tos gatavo savā gaumē un šeit ir iespēja visu nogaršot vienu­viet,” tā “Latvijas Biznesam” norāda viens no uzņēmuma SIA “Box” līdzīpašnie­kiem šefpavārs Lauris Aleksejevs (restorāns “36. līnija”). Līdzās viņam jaun­izveidotajā ķēdē darbojas šefpavāri Māris Jansons (restorāns “Kest”), Mārtiņš Sirmais (“Ramen Riga”), Andris Rūmītis (“Hercogs Garden”) un Kristīne Vīksna (“Tower Cafe”).

Kā norāda L. Alekse­jevs, gada laikā plānots izveidot “Chef’s Box” restorānu ķēdi ar vairākām vietām Latvijā. Šogad tās būs divas vai trīs vietas Rīgā un Pierīgā, savukārt nākamgad plānots izvērsties citāsLatvijas pilsētās, piemēram, Cēsīs.

“Kovidsērgas laikā līdzās dažādām pro­blēmām virknei pavāru tomēr radās arī jaunas iespējas – restorāni reģionos, jauni piegādes koncepti. Kopā ar citiem kolēģiem šajā laikā ir izdevies izstrādāt un palaist pirmo vairāku pavāru sadarbības projektu.

Turpmāk klientiem būs gardu maltīšu vieta, bet mums – pavāriem – koprades telpa, kur izmēģināt jaunas receptes, nebijušus risinājumus un piesaistīt vēl citus pavārus,” tā L. Aleksejevs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.