Investējot vairāk nekā 50 000 eiro, Pārdaugavā tiek atvērts ēdienu līdzņemšanas restorāns “Chef’s Box” 36
“Latvijas Avīze”, AS “Latvijas Mediji”
Investējot vairāk nekā 50 000 eiro, Pārdaugavā, netālu no tirdzniecības centra “Spice”, degvielas uzpildes stacijā “Neste” izveidots pirmais ēdienu līdzņemšanas restorāns “Chef’s Box”, kurā piedāvās vairāku restorānu šefpavāru gatavotos ēdienus.
“Spilgtākā iezīme ir tā, ka atšķiramies cits no cita ar savu rokrakstu. Šeit netiks piedāvāti langusti vai jūras ķemmītes, bet gan sātīgi un no vietējiem produktiem gatavoti ēdieni, kurus ērti gan paņemt līdzi, gan baudīt uz vietas.
Lai gan izmantotie produkti ir salīdzinoši vienkārši, katrs no šefpavāriem tos gatavo savā gaumē un šeit ir iespēja visu nogaršot vienuviet,” tā “Latvijas Biznesam” norāda viens no uzņēmuma SIA “Box” līdzīpašniekiem šefpavārs Lauris Aleksejevs (restorāns “36. līnija”). Līdzās viņam jaunizveidotajā ķēdē darbojas šefpavāri Māris Jansons (restorāns “Kest”), Mārtiņš Sirmais (“Ramen Riga”), Andris Rūmītis (“Hercogs Garden”) un Kristīne Vīksna (“Tower Cafe”).
Kā norāda L. Aleksejevs, gada laikā plānots izveidot “Chef’s Box” restorānu ķēdi ar vairākām vietām Latvijā. Šogad tās būs divas vai trīs vietas Rīgā un Pierīgā, savukārt nākamgad plānots izvērsties citāsLatvijas pilsētās, piemēram, Cēsīs.
“Kovidsērgas laikā līdzās dažādām problēmām virknei pavāru tomēr radās arī jaunas iespējas – restorāni reģionos, jauni piegādes koncepti. Kopā ar citiem kolēģiem šajā laikā ir izdevies izstrādāt un palaist pirmo vairāku pavāru sadarbības projektu.
Turpmāk klientiem būs gardu maltīšu vieta, bet mums – pavāriem – koprades telpa, kur izmēģināt jaunas receptes, nebijušus risinājumus un piesaistīt vēl citus pavārus,” tā L. Aleksejevs.