Foto: Aija Geida

Ingvera karstais dzēriens ar augļiem 0

Sastāvdaļas
• 600 ml verdoša ūdens
• 3–4 cm ingvera saknes
• 2 sarkanie apelsīni
• 140 g vīnogu
• 4 tējkarotes cukura

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ingveru nomizo un sarīvē uz rupjas rīves vai sagriež mazos gabaliņos. Vīnogas nomazgā un atdala no kātiņiem. Sarkanos apelsīnus nomazgā un ar visu mizu sagriež ceturtdaļšķēlītēs. Karstumizturīgās krūzēs liek ingveru un aplej ar verdošu ūdeni. Vienai krūzei pietiek ar tējkaroti rīvēta ingvera. Ļauj 10 minūtes ievilkties. Tad pieliek augļus, cukuru, samaisa un pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.