
Raita – indiešu salāti 5
Publicitātes foto
Šie salāti ir ļoti populāri Indijā, īpaši kopā ar asiem ēdieniem. Tie atdzesē garšas kārpiņas.
Sastāvdaļas
2 īsie gurķi
2 vai 3 tomāti, vēlams, sarkani un dzelteni
350 g jogurta bez piedevām
Ingvers pēc garšas
Sāls
Kumins
Kinza/ koriandrs, piparmētra – smalki sakapāti
Pagatavošana
Sakapā gurķus un tomātus. Pievieno jogurtu, sāli, kuminu un zaļumus. Ingveru izspiež, izmantojot ķiploku spiedi.
Reklāma
Reklāma
Nu būs desas! Ilze Jurkāne izzina, kā latviešu dienišķo kārumu pagatavot veselīgi. 4 iedvesmojošas receptes
Brīnumlīdzeklis laimei, veselībai un garšas kārpiņām. Ilze Jurkāne apciemo “Pūres” šokolādi
Kāpostu vaga no Rīgas līdz Berlīnei jeb Kā top populārie “Dimdiņkāposti”. Trīs lieliskas receptes!
Lauku māju vai savu biznesu? Ilze Jurkāne ciemos pie “Milzu!” pārslu ražotājiem
Ābols, kas pārtapis dzirkstošā baudījumā. 7 gardas receptes ar Sabiles sidru
Stāsts par jūras garšu. Ilze Jurkāne ar laivu brauc ciemos pie zivju gardumu ražotājiem “Liedags”
Smiltsērkšķi – Latvijas jaunais zelts. Ilze Jurkāne ciemos Tukumā pie audzētājiem “Satori Alfa”
Maize pēc senču receptēm, no eko rudziem. Ilze Jurkāne ciemos Rankas pagasta “Ķelmēnos”