Kebabi un gaļas bumbas 5

Publicitātes foto


Porcijas: 8
Gatavošanas ilgums: 20 min

Sastāvdaļas

1 kg augstas kvalitātes maltas liellopa gaļas
1 smalki sakapāts vai samalts sīpols
1 tējk. karija pulvera
Sāls, piecu piparu maisījums

Pagatavošana
Gaļu samaisa ar sīpolu un garšvielām. Pusi gaļas izveido kā bumbiņas, otru pusi kā kebabus, izveidojot garenus, desveidīgus kebabus, kurus caurdur ar garu koka iesmiņu. Bumbiņas cep karstā pannā olīveļļā uz lielas liesmas 3 – 5 minūtes. Kebabus cep uz grila vai cepeškrāsnī grila režīmā.

Publicitātes foto

Svarīgi nepārcept. Vislabāk garšo, ja gaļa vidū vēl ir sārta.
Kebabus un gaļas bumbiņas ēd kopā ar raita salātiem un/vai dzadziki mērci un rīsiem. Raitu un dzadziki var variēt pēc gaumes.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.