Kebabi un gaļas bumbas 5

Porcijas: 8
Gatavošanas ilgums: 20 min

Sastāvdaļas

1 kg augstas kvalitātes maltas liellopa gaļas
1 smalki sakapāts vai samalts sīpols
1 tējk. karija pulvera
Sāls, piecu piparu maisījums

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Gaļu samaisa ar sīpolu un garšvielām. Pusi gaļas izveido kā bumbiņas, otru pusi kā kebabus, izveidojot garenus, desveidīgus kebabus, kurus caurdur ar garu koka iesmiņu. Bumbiņas cep karstā pannā olīveļļā uz lielas liesmas 3 – 5 minūtes. Kebabus cep uz grila vai cepeškrāsnī grila režīmā.

Publicitātes foto
CITI ŠOBRĪD LASA

Svarīgi nepārcept. Vislabāk garšo, ja gaļa vidū vēl ir sārta.
Kebabus un gaļas bumbiņas ēd kopā ar raita salātiem un/vai dzadziki mērci un rīsiem. Raitu un dzadziki var variēt pēc gaumes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.