Igauņu iecienīts ēdiens: kūpinātu zivju pīrāgs 
(suitsukalapirukas) 0

Sastāvdaļas mīklai – 150 g margarīna, 250 ml miltu, 100 ml rīvēta siera, 3 ēd. k. ūdens.

Reklāma
Reklāma
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas pildījumam – 250 g kūpinātas zivs, 1/2 paprikas, 2 olas, 200 ml saldā krējuma, 1 ēd. k. miltu, 400 ml rīvēta siera.

Pagatavošana.

Sadrupina margarīnu, saspaida ar miltiem, pievieno sieru un ūdeni un maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Atstāj uz pusstundu, tad mīklu liek veidnē, vienmērīgi izspaida gar malām un 10 minūtes cep +225 °C temperatūrā. Zivis notīra, saplūkā mazos gabaliņos, pievieno vārītas olas, papriku, saldo krējumu, miltus un sarīvēto sieru. Ar šo masu noklāj jau izcepto pamatni un pīrāgu cep vēl 20 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.