Ievārījumu putas. Kur tās labāk izmantot 0

“Kā racionāli izmantot putas, kuras paliek pāri pēc ievārījuma vārīšanas?
” Zita L. Tukumā

Reklāma
Reklāma

 

Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TESTS. Iespējams, pasaulē vienkāršākais tests, kurā 90% izgāžas kā vecas sētas
Lasīt citas ziņas

Visvienkāršākais risinājums, kā izmantot ievārījuma putas, ir pagatavot atspirdzinošu dzērienu – samaisa kopā ar gāzētu minerālūdeni un burbuļdzēriens gatavs! No putām iznāk lielisks uzputenis, tās var izmantot uz plātsmaizēm un kūku pildījumos, un pat saldējuma pagatavošanai. Saputojot ar olu baltumu, ir gatavs brīnišķīgs saldais, ko var ēst ar pienu. Patiesībā putas var izmantot pilnīgi visur, kur ziemā liek ievārījumu. Tām ir tikai viens mīnuss – tās jāizlieto ātri, jo stāvot nereti sabojājas.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.