1. Plāno pankūku kūka ar biezpiena citronu krēmu 6


Sastāvdaļas:
• 1 iepakojums “Dobeles dzirnavnieka” maisījuma “Plānās pankūkas”
• 900 ml auksta piena
• eļļa cepšanai
• 400 ml saldā krējuma
• 500 g biezpiena
• 100 g pūdercukura
• 1 citrona miziņa
• pūdercukurs un ievārījums pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Lasīt citas ziņas

Gatavošana:
1) Pankūku maisījumam pakāpeniski pievieno pienu, nepārtraukti maisot un izmantojot putojamo slotiņu. Gatavo mīklu atpūtina 15 minūtes.
2) Izmantojot pavisam nedaudz eļļas, sakarsētā pannā izcep 15 plānas pankūkas, līdz tās ir zeltaini brūnas no abām pusēm. Pankūkas atdzesē.
3) Sāk gatavot pildījumu. Biezpienu izberž caur sietu, lai tas būtu smalkāks.
4) Saldo krējumu saputo ar pūdercukuru, sakuļot putukrējumu.
5) Biezpiena masā iecilā putukrējumu, pievieno citrona miziņu un sajauc viendabīgā masā.
6) Pilda kūku. Uz kūkas šķīvja liek pirmo pankūku, uzsmērējot nedaudz krēma – tā, lai pietiek visām 14 kārtām. Liek virsū nākamo pankūku. Turpina līdz izmantotas visas pankūkas un krēms.
7) Kūkai ļauj ievilkties vismaz 2 stundas. Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru, izmantojot sietiņu. Ja vēlas, pasniedz ar ievārījumu un ogām vai augļiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.