Foto-Flickr/alsjhc

Ierūdzis medus… Ko no tāda pagatavot? 0

“Ko var pagatavot no ierūguša medus?”
 Atis Ogrē

Reklāma
Reklāma

 

Veselam
Kādus vitamīnus nevajadzētu lietot kopā? Kombinācijas, kas kavē uzsūkšanos un var ietekmēt veselību
8 indīgi augļi un dārzeņi, kas var radīt nopietnas veselības problēmas. Starp tiem arī tādi, ko mēs ēdam teju katru dienu
Veselam
5 vienkārši veidi, kā ātri pazemināt asinsspiedienu ar uztura palīdzību
Lasīt citas ziņas

Tāpat kā nedaudz ieskābušu ievārījumu arī ierūgušu medu var izmantot dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Droši var cept smalkmaizītes, medus kūku, cepumus, izmantot jebkurai receptei, kur produktus paredzēts termiski apstrādāt. Tad nepatīkamo garšu nejutīs. Ierūgušu medu var izmantot arī marinādēs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.