
Foto-Flickr/alsjhc
Ierūdzis medus… Ko no tāda pagatavot? 0
“Ko var pagatavot no ierūguša medus?” Atis Ogrē
Reklāma
Reklāma
“Es lūdzu, lai to asins suni paņem.” Elejas Veronika atklāj, vai Latvijā gaidāms karš
Pamani dīvainus priekšmetus mājoklī? 9 pazīmes, kas var liecināt par ļaunās acs klātbūtni
“Vai tiešām šis izskatās pēc 12 eiro vērta ēdiena?” Kliente sašutusi par maltīti, ko saņēmusi no Rīgas restorāna
Tāpat kā nedaudz ieskābušu ievārījumu arī ierūgušu medu var izmantot dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Droši var cept smalkmaizītes, medus kūku, cepumus, izmantot jebkurai receptei, kur produktus paredzēts termiski apstrādāt. Tad nepatīkamo garšu nejutīs. Ierūgušu medu var izmantot arī marinādēs.