Foto. pexels.com/Mike Bird

Auto ar viltotu nobraukumu biežāk plīsīs 16

Biežas tehniskas ķibeles arī var norādīt uz to, ka odometra rādījums ir viltots. Ja pārdevējs apgalvo, ka auto ir nobraucis 100 000 km, taču patiesais rādījums ir divreiz lielāks, daudzas auto detaļas būs ievērojami nolietotas. Pērkot šādu auto, var nākties tērēt daudz naudas remontiem, kā arī saskarties ar grūtībām plānot spēkrata apkopi.
Nolietots salons – pirmā pazīme, ka ar auto, iespējams, braukts vairāk

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vēzis – sfinkss, Lauva – meinkūns. Kura kaķu šķirne ir piemērota katrai zodiaka zīmei 2
Bērns mirst no trakumsērgas. Ko vecāki no rīta atrada mazuļa istabā? 32
“Mirstiet jauni, mirstiet veci!” – “Rīgas satiksme” ar savu vēstījumu apstulbina daudzus braucējus. Skaidrojums – gluži latvisks 11
Lasīt citas ziņas

Bieži automašīnas patieso nobraukumu atklāj tā vizuālais stāvoklis. Jo biežāk tiek izmantots transportlīdzeklis, jo nolietotāks būs tā salons.

Nodilusi stūre, ātrumkārba un pedāļi parasti liecina, ka ar auto ir braukts vairākus desmitus tūkstošus kilometru. Sliktā stāvoklī esoši sēdekļi arī var norādīt uz to, ka spēkrats ir izmantots daudz biežāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Taču mēdz būt arī gadījumi, kad pārdevēji nomaina nolietotās salona detaļas, lai auto pircēju acīs būtu pievilcīgāks. Šādi potenciālie pircēji var tikt maldināti, lai iegādātos spēkratu, nepārbaudot tā tehnisko stāvokli autoservisā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.