Foto-Fotolia

Iebiezinātais piens – ļoti gards un ātri pagatavojams gardums 0

Sastāvdaļas – 400 g piena, 200 g cukura, 20 g sviesta.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Krimināls
FOTO, VIDEO. Aculiecinieks notvēris unikālus kadrus no laupīšanas Vecrīgā – bruņotie laupītāji pamet notikuma vietu, aiz sevis atstājot postažu 11
Lasīt citas ziņas

Ņem katliņu ar augstām malām, jo masa spēcīgi putosies. Katliņā liek visas sastāvdaļas un samaisa.

Uz lēnas uguns maisot uzvāra. Kad sāk vārīties, uguni palielina un vāra tieši 10 minūtes. Jāmaisa! Masa katliņā stipri putosies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 10 minūtēm masa būs ļoti šķidra, tā jābūt, jo sabiezē pakāpeniski, kad atdziest.

Masu pārlej burciņās un liek ledusskapī. Pēc dažām stundām tā kļūs vēl biezāka.

Iebiezināto pienu pievieno kafijai, pankūkām utt.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.