Foto – Shutterstock

Ideāli izcepta ola – “actiņa” – brokastīs. 5 viltības, kā to pagatavot 20

Praktiski.lv

Olas ir gardu brokastu neatņemama sastāvdaļa. Veselīga uztura piekritēji parasti kultenim pievieno tomātus un avokado, pilngraudu maizi. Savukārt sātīga ēdiena piekritēji labprāt to pagatavo ar bekona vai kūpinātas gaļas šķēlītēm.

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Lasīt citas ziņas

Olas ir ne vien lielisks olbaltumvielu avots, bet arī ļoti gardas, turklāt tās ir ātri pagatavojamas.

Taču, kā pagatavot ideālas olas, zina nedaudzi. Ir jāzina daži knifi, pateicoties kuriem olas izcepsies vajadzīgajā konsistencē un neiztecēs pa visu pannu. Šādas pareizi pagatavotas olas derēs ne tikai brokastīm, bet arī veiksmīgi papildinās dārzeņu salātus, makaronu un pat gaļas ēdienus.

Pagatavošanas padomi

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.