Foto – Shutterstock

Ideāli izcepta ola – “actiņa” – brokastīs. 5 viltības, kā to pagatavot 19

Praktiski.lv

Olas ir gardu brokastu neatņemama sastāvdaļa. Veselīga uztura piekritēji parasti kultenim pievieno tomātus un avokado, pilngraudu maizi. Savukārt sātīga ēdiena piekritēji labprāt to pagatavo ar bekona vai kūpinātas gaļas šķēlītēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Olas ir ne vien lielisks olbaltumvielu avots, bet arī ļoti gardas, turklāt tās ir ātri pagatavojamas.

Taču, kā pagatavot ideālas olas, zina nedaudzi. Ir jāzina daži knifi, pateicoties kuriem olas izcepsies vajadzīgajā konsistencē un neiztecēs pa visu pannu. Šādas pareizi pagatavotas olas derēs ne tikai brokastīm, bet arī veiksmīgi papildinās dārzeņu salātus, makaronu un pat gaļas ēdienus.

Pagatavošanas padomi

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.