Foto – A. Dzenis

Holandes siers ar ķirštomātiem un kūpinātu šķiņķi
 0

Sieru sagriež kubiņos, šķiņķi – sloksnītēs. Uz pannas eļļā apcep ķirštomātu pusītes, pārbērtas ar timiānu un pipariem. 


Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: “Ārprāts. Vienkārši ārprāts. Citu vārdu es nespēju atrast”
Kokteilis
Karjera izaugsme vai harmoniskas attiecības? Noskaidro, ko numerologi tev sola un kam liek pievērst uzmanību šogad, balstoties uz dzimšanas gada pēdējo ciparu
Kokteilis
Vislabākās un vissliktākās mājsaimnieces pēc zodiaka zīmes: kura medaļa pienākas tev? 1.vietas ieguvēju ir viegli nojaust…
Lasīt citas ziņas

Pēc tam sieru ietin šķiņķī un kopā ar tomāta pusīti uzdur uz iesmiņa. Cep cepeškrāsnī 180 grādos piecas minūtes (lai siers sāk kust).


Piezīme. Var ņemt Čedaras, Krievijas, Ugličas vai citu sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.