
Foto – A. Dzenis
Holandes siers ar ķirštomātiem un kūpinātu šķiņķi 0
Sieru sagriež kubiņos, šķiņķi – sloksnītēs. Uz pannas eļļā apcep ķirštomātu pusītes, pārbērtas ar timiānu un pipariem.
Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: “Ārprāts. Vienkārši ārprāts. Citu vārdu es nespēju atrast”
Karjera izaugsme vai harmoniskas attiecības? Noskaidro, ko numerologi tev sola un kam liek pievērst uzmanību šogad, balstoties uz dzimšanas gada pēdējo ciparu
Vislabākās un vissliktākās mājsaimnieces pēc zodiaka zīmes: kura medaļa pienākas tev? 1.vietas ieguvēju ir viegli nojaust…
Pēc tam sieru ietin šķiņķī un kopā ar tomāta pusīti uzdur uz iesmiņa. Cep cepeškrāsnī 180 grādos piecas minūtes (lai siers sāk kust).
Piezīme. Var ņemt Čedaras, Krievijas, Ugličas vai citu sieru.