Foto: Seqoya/Shutterstock

Harčo ar jēra gaļu 0

Sastāvdaļas
• jēra lāpstiņas un ribiņas
• tomātu pasta
• čili
• burkāni
• sīpoli
• rīsi
• kinza vai pētersīļi
• ķiploks

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gaļu sagriež gabalos un apcep, tad pievieno tomātu pastu. Ja gribas asāku garšu, piegriež čili. Gaļai pārlej ūdeni un sautē. Uz pannas apcep kubiņos sagrieztus burkānus un sīpolus, pievieno gaļai. Kad gaļa gandrīz gatava, pieliek noskalotus rīsus. Turpina vārīt, līdz rīsi un gaļa mīksti.

Gatavajam virumam uzbārsta smalki sagrieztu kinzu vai pētersīļus, ja kinza negaršo. Lai garša būtu bagātīgāka, iespiež arī ķiploku.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.