Foto – Fotolia

Gurķu šķēlītes ar papriku pikantā marinādē. Gardumiņš ziemai 0

Pagatavošana

Sagatavošana:1 st.
Termiskā apstrāde:30 min.
Kopējais laiks: pusotra stunda

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

1. Lielā bļodā sajauc gurķus, sīpolus, saldos piparus, ķiplokus un sāli. Ļauj pastāvēt 3 stundas.

2. Lielā katlā sajauc ābolu etiķi, cukuru, sinepju graudus, diļļu sēklas, krustnagliņas un kurkumu. Ļauj uzvārīties.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Nolej no gurķiem šķidrumu (izdalījušos sulu). Pievieno to karstajai marinādei. Noņem marinādi no uguns tieši pirms vārīšanās brīža.

4. Dārzeņus pārliek sterlizētās burkās. Pārlej marinādi. Aizvāko, atdzsē un liek ledusskapī.

Glabāšana ziemai
Salātus var glabāt ledusskapī vai sagatavot glabāšanai pagrabā: ar vāciņu pārsegtas burkas sterilizē verdošā ūdenī 5-10 minūtes, pēc tam aizvāko.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.