Foto – Aija Geida

Ar mārrutkiem 0

• 1,5 kg nomizotu gurķu

• 150 g mārrutku

• 150 ml etiķa

• 100 ml ūdens

• 200 g cukura

• 2 ēdamkarotes sāls

Gurķus sagriež šķēlītēs. Pagatavo marinādi, novārītam un atdzesētam ūdenim pievienojot mārrutkus, etiķi, cukuru un sāli. Pārlej gurķiem un noliek nakti nostāvēties. Tad pilda burkās, aizvāko un glabā vēsumā. Arī šie gurķi labi glabājas bez pasterizēšanas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

! Vispikantākie no visām šajā rakstā piedāvātajām receptēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.