Gurķi ar grūbām rasoļņikam – pašu gatavota zupas sagatave ziemai 2

Sastāvdaļas
4 kg gurķu
400 g sīpolu
400 g rīvētu burkānu
0,5 l tomātu mērces
2 glāzes grūbu
4 ēdamkarotes sāls
3 ēdamkarotes etiķa
250 ml eļļas
dilles

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Grūbas vāra, līdz pusmīkstas. Gurķus sagriež, uzbārsta sāli un atstāj uz pāris stundām, lai atsulojas (sulu neizlej, bet karsējot pievieno gurķiem un grūbām). Pa to laiku nelielā eļļas daudzumā apcep sīpolus un burkānus. Visu, izņemot etiķi un dilles, liek katlā un karsē 40 minūtes. Nobeigumā pievieno etiķi un dilles. Pilda burkās un aizvāko.

!!! Šis konservējums ir lieliska zupas sagatave. Jāpievieno tikai kartupeļi un kūpināts cauraudzītis, un rasoļņiks pēc dažām minūtēm ir gatavs!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.