Grūbu un vīnogu salāti ar kanēļa majonēzi 0

Sastāvdaļas
• 300 g vārītu pērļu grūbu
• 150 g vīnogu bez kauliņiem
• 130 g siera Olimps (ar valriekstu garšu)
• 100 g kātu seleriju
• 70 g sasmalcinātu valriekstu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Majonēzei
• 100 g eļļas
• olas dzeltenums
• 1 tējkarote Dižonas sinepju
• 1 tējkarote citrona sulas
• apelsīna miziņa
• cukurs un sāls pēc garšas

Pagatavošana.
Pērļu grūbas noskalo ūdenī un izvāra. Nomazgātas vīnogas pārgriež uz pusēm. Sieru sagriež kubiciņos. Kātu selerijas sagriež plānās šķēlītēs. Minētās sastāvdaļas kopā ar valriekstiem liek traukā, pārlej ar majonēzi (tai paredzētās sastāvdaļas sakuļ mikserī).

Raksts tapis sadarbībā ar Siera klubu

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.