Publicitātes foto

Groziņi ar turku zirņiem un vītinātu šķiņķi. Īsts gardums! 0

Sastāvdaļas
• Filo mīkla (var nopirkt veikalos)
• Konservētu turku zirņu kārba
• Vītināta gaļa
• Svaigais siers
• Olīveļļa
• Pipari
• Sāls
• Sīpols
• Ķiploks
• Svaigas vīģes

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ņem filo mīklas trīs kārtas, starp tām ieziež izkausētu sviestu un izcep groziņus.
Zirņiem nolej šķidrumu.
Sīpolu un ķiploku sasmalcina un apcep.
Zirņiem, sīpoliem, ķiplokiem, svaigajam sieram pievieno mazliet olīveļļas, piparus, sāli un sablendē.
Vītināto gaļu un vīģes sagriež šķēlītēs.
Groziņos pilda zirņu biezeni, rotā ar vītinātas gaļas vēdeklīšiem un svaigu vīģu šķēlītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.