Foto – Anda Krauze

Grilēts siers rabarberu un medus mērcē ar ceptiem salātiem šprotu kažokā 1

Vēl viena recepte, ko man iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Noskaloju un nosusinu romiešu salātu lapas. Ar slotiņu sakuļu divus olu dzeltenumus ar 100 ml olīveļļas, pievienoju tējkaroti sinepju, nedaudz cukura, šķipsniņu sāls, divas saspiestas ķiploku daiviņas un sakapātas šprotes, kam izņemta asaka un notīrīta āda. Iemērcu salātu lapas mērcē un ātri apcepu. Tad uz pannas vai grilā apbrūninu šķēlēs sagrieztu svaigo sieru, ko apslaku ar rabarberu sulas un medus mērci. Servēju ar grauzdiņiem un zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.