Publicitātes foto

Grilēts pipars ar citrona krēmsieru 0

Sastāvdaļas 2 porcijām: 100 ml rapšu eļļas, 1 paprikas pāksts,
 1 citrons,
 1 timiāna zariņš,
 100 g ledus,
 5 bazilika vai rukolas lapas,
 šķipsna maltu melno piparu, 
 sāls.

Reklāma
Reklāma

 

 

Baltais nams nāk klajā ar skaļu paziņojumu: Donalds Tramps pārliecināts, ka nedēļas laikā karš tiks izbeigts
Trampa optimismam nav pamata: izlūkdienesti atklāj Putina patieso plānu. Kādas nelietības iecerējis Krievijas diktators?
Kokteilis
Fantāzijai nav robežu: 8 neparastākie vārdi, kurus slavenības devušas saviem bērniem
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
Pipara pāksti gareniski pārgriež uz pusēm, apslaka ar rapšu eļļu un kopā ar timiānu grilē. Gatavu atdzesē, nomizo, uzkaisa piparus, smalki sagrieztu baziliku vai rukolu un sāli.


Sablendē ledu, citrona sulu un atlikušo rapšu eļļu. Iegūst baltu krēmīgu masu, ko pasniedzot liek uz pipara pāksts vai uz svaigi ceptas maizes.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.