
Foto – Bonappetit.lv
Grilētas garneles kokosriekstu skaidās 0
Pagatavošana
Kokosriekstu skaidiņas un rīvmaizi sajaukt kopā, pievienot pēc garšas sāli un piparus. Olu sakult atsevišķā bļodiņā. Nolobītas garneles pamērcēt olā, tad kokosriekstu skaidās un likt uz grila restēm cepties apm. uz 10-12 minūtēm.
Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā
80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Gatavojam mērci: Sajaukt krējumu, kariju, sinepes un citrona sulu.
Garneles pasniedz ar pagatavoto mērci.
