
Foto – Bonappetit.lv
Grilētas garneles kokosriekstu skaidās 0
Pagatavošana
Kokosriekstu skaidiņas un rīvmaizi sajaukt kopā, pievienot pēc garšas sāli un piparus. Olu sakult atsevišķā bļodiņā. Nolobītas garneles pamērcēt olā, tad kokosriekstu skaidās un likt uz grila restēm cepties apm. uz 10-12 minūtēm.
Reklāma
Reklāma
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
FOTO. 7 neparastākie veikali Latvijā, ko ir vērts apciemot
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli
Gatavojam mērci: Sajaukt krējumu, kariju, sinepes un citrona sulu.
Garneles pasniedz ar pagatavoto mērci.
