Foto – Bonappetit.lv

Grilēta vistas fileja ar ananāsu-avokādo salsu 0

Pagatavošana

Grilpannā uzkarsēt mazliet eļļas un uzcept vistas filejas. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
Salsai avokādo nomizot, izņemt kauliņu un sagriezt kubiņos. Tāpat sagriezt arī anānāsu. Sīpolu un čili piparu sagriezt mazos kubiņos. Pētersīļus smalki sakapāt. Visu sajaukt. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, pēc garšas pievienot svaigi maltus piparus.

Reklāma
Reklāma

Vistas filejas pasniedz ar salsu.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prismu”

Recepti piedāvā:

Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Kokteilis
Latviešu izvairīšanās horoskops jeb kā katra zodiaka zīme izvairās no citiem cilvēkiem 3
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.