Foto – Bonappetit.lv

Grilēta vistas fileja ar ananāsu-avokādo salsu 0

Pagatavošana

Grilpannā uzkarsēt mazliet eļļas un uzcept vistas filejas. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
Salsai avokādo nomizot, izņemt kauliņu un sagriezt kubiņos. Tāpat sagriezt arī anānāsu. Sīpolu un čili piparu sagriezt mazos kubiņos. Pētersīļus smalki sakapāt. Visu sajaukt. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, pēc garšas pievienot svaigi maltus piparus.

Reklāma
Reklāma

Vistas filejas pasniedz ar salsu.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prismu”

Recepti piedāvā:

Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.