Foto – Shutterstock

Grilēta kukurūza ar sieru un ķiplokiem 0

Sastāvdaļas
• 6 kukurūzas vālītes
• 2 ķiploka daiviņas
• 3 ēdamkarotes sviesta
• 40 g cietā siera
• ½ tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Viņš iepriekš to nebija teicis! Zelenskis beidzot atklāj patiesību
Kāpēc pārmaksāt? Eksperti iesaka 9 lietotas, bet labas automašīnas, jaunu vietā
Kokteilis
Viss ritēs kā pa diedziņu! 4 zodiaka zīmes, kurām šis gads sola milzīgu personisko izaugsmi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Grilu sagatavo tā, lai ir kvēlojošas ogles bez atklātas liesmas, vai izmanto elektrisko grilu. Ķiploku smalki sakapā vai izspiež caur spiedi, samaisa ar mīkstu sviestu un sāli. Kukurūzas vālītes notīra, liek uz grila, ik pa laikam apziež ar ķiploku sviestu un apgriež otrādi. To visvieglāk izdarīt ar pārtikas otiņu, bet var izmantot arī marlītē ieliktu sviestu. Cep, kamēr mīkstas. Gatavošanas laiks atkarīgs no grila un no kukurūzas šķirnes, bet varētu būt 20 minūtes. Pēc tam apkaisa ar rīvētu cieto sieru un sāli, pasniedz siltas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.