Foto – Bonappetit.lv

Grilēta dorada ar čili un ķiplokiem 0

Sastāvdaļas

2gb. dorada

2 ēd.k. olīveļļa

4 ķiploka daiviņas

4 lauru lapas

4 citrona daiviņas

1ēd.k. tomātu pasta

1 tējk. sausās čili piparu pārslas

sāls
Pagatavošana

Doradas atzvīņot, izgriezt žaunas un iztīrīt iekšas. Ar asu nazi iegriezt 4-5 vietās no abām pusēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Dārzs
Padoms dārzniekiem: Izvairieties no šīs lietas, kas piesaista gliemežus kā magnēts
Lasīt citas ziņas

Tomātu pastu sajaukt ar čili pipariem un olīveļļu. Pievienot pēc garšas sāli. Ar šo masu apsmērēt doradas no abām pusēm. Ķiplokus sagriezt šķēlītēs un uzlikt pa virsu. Doradas iekšpuē ielikt pa 2 lauru lapām. Doradas cep uz grla apm. 20-25 min.
Pasniedz ar citrona daiviņām, ar kurām zivis pirms ēšanas apslacīt.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.