Foto – Bonappetit.lv

Grilēta dorada ar čili un ķiplokiem 0

Sastāvdaļas

2gb. dorada

2 ēd.k. olīveļļa

4 ķiploka daiviņas

4 lauru lapas

4 citrona daiviņas

1ēd.k. tomātu pasta

1 tējk. sausās čili piparu pārslas

sāls
Pagatavošana

Doradas atzvīņot, izgriezt žaunas un iztīrīt iekšas. Ar asu nazi iegriezt 4-5 vietās no abām pusēm.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Tomātu pastu sajaukt ar čili pipariem un olīveļļu. Pievienot pēc garšas sāli. Ar šo masu apsmērēt doradas no abām pusēm. Ķiplokus sagriezt šķēlītēs un uzlikt pa virsu. Doradas iekšpuē ielikt pa 2 lauru lapām. Doradas cep uz grla apm. 20-25 min.
Pasniedz ar citrona daiviņām, ar kurām zivis pirms ēšanas apslacīt.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.