3. Marināde dārzeņiem. 0
• 2 tējkarotes wasabi pastas
• 2 ēdamkarotes cukura sīrupa
Sajauc visas marinādei paredzētās sastāvdaļas. Dārzeņus liek maisā, pārlej ar marinādi, aiztaisa galu un rūpīgi samaisa. Ļauj pusstundu ievilkties. Sāli nepievieno, jo tad gatavie dārzeņi būs sausi. Grilētiem dārzeņiem sāli ieteicams uzkaisīt, kad tie gandrīz gatavi.
Piemērota visu veidu dārzeņiem.
UZZIŅA
Ja negribas neko pikantu un treknu, grilējamos produktus var ietīt biezā folijas loksnē (vai pat divās). Ja nav liela karstuma, produkts gatavojas pats savā sulā, ir aromātisks un mīksts arī bez marinādes. Īsi pirms gatavības var atvērt foliju un nedaudz apbrūnināt, lai jūt patīkamo grila dūmu aromātu.