3. Marināde dārzeņiem. 0

• 50 ml augu eļļas
• 2 tējkarotes wasabi pastas
• 2 ēdamkarotes cukura sīrupa

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
TV24
Laiks uzzināt atbildi uz šo visiem interesējošo jautājumu! Cik vidēji pelna “Bolt Food” kurjers? 8
Lasīt citas ziņas

Sajauc visas marinādei paredzētās sastāvdaļas. Dārzeņus liek maisā, pārlej ar marinādi, aiztaisa galu un rūpīgi samaisa. Ļauj pusstundu ievilkties. Sāli nepievieno, jo tad gatavie dārzeņi būs sausi. Grilētiem dārzeņiem sāli ieteicams uzkaisīt, kad tie gandrīz gatavi.

Piemērota visu veidu dārzeņiem.

UZZIŅA
Ja negribas neko pikantu un treknu, grilējamos produktus var ietīt biezā folijas loksnē (vai pat divās). Ja nav liela karstuma, produkts gatavojas pats savā sulā, ir aromātisks un mīksts arī bez marinādes. Īsi pirms gatavības var atvērt foliju un nedaudz apbrūnināt, lai jūt patīkamo grila dūmu aromātu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.