Foto – Marta Purmale

Griķu medū karamelizēts bumbieris ar salātiem, mājas sieru un aveņu mērci 0

36,6 konsultante AIGA ZVEJNIECE, Fabrikas restorāna šefpavāre

Reklāma
Reklāma

4 porcijas

PAGATAVOŠANA

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Avenes sablendē, pievieno cukuru un balzamiko etiķi – mērce gatava.

Bumbieri nomizo, sagriež ne pārāk biezās šķēlēs. Katliņā lej cukura sīrupu, pievieno medu un uz mazas uguns vāra kādu brīdi, kamēr šķēles kļūst mīkstākas, tomēr nesāk šķīst.Tomātus un gurķus sagriež glītās šķēlēs, ķirštomātiņus pārgriež uz pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto salātlapas, dārzeņus un karamelizētās bumbiera šķēles. Uzlej aveņu mērci, virsū liek mājas sieru.

Pavāres piebilde

Salātos var iebārstīt jebkuras svaigas ogas – avenes, zemenes, kazenes, tas piešķirs cienastam vasarīgu svaigumu. Bumbiera vietā tikpat labi garšos karamelizēts ābols.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.