Foto-vkusnodoma.net

Griķu kotletes – tiem, kas neēd gaļu 2

Sastāvdaļas – glāze vārītu griķu, 2 – 3 olas, 100 g siera, sīpols, 50 g sviesta, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Šis ir skaudrs mirklis ne tikai Jāņa aiziešanas dēļ” – Timmas mamma Ausma lūdz sabiedrības atbalstu
Kokteilis
“Jūs nevarat iedomāties, kādā ellē es dzīvoju” – Anna Sedokova reaģējusi uz traģiskajām ziņām par Timmas nāvi 238
VIDEO. Ar nosalušiem pirkstiem un telefonu rokās – izplatās video, kurā redzamas Timmas dzīves pēdējās minūtes
Lasīt citas ziņas

Sīpolu smalki sagriež un sviestiņā apcep.

Sieru sarīvē ar rīvi. Pievieno vārītos griķus un ceptos sīpolus. Visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iesit olas, pievieno sāli un piparus. Visu samaisa.

No masas veido kotletes, apviļā tās miltos (to dara ļoti uzmanīgi, lai kotletes neizjuktu).

Cep pannā no abām pusēm zeltaini brūnas.

Pasniedz gan siltas, gan arī aukstas kā uzkodu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.