Foto – Anda Krauze

Grieķu salāti dziedātājas Samantas Tīnas izpildījumā 0

Sastāvdaļas – gurķis, tomāts, paprika, lapu salāti, olīvas, sarkanais sīpols, galda etiķis, olīveļļa, fetas siers, sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Bļodā ieber sāli.
• Mazos gabaliņos sagriež gurķi, tomātu, papriku, gabaliņos saplēš lapu salātus – visu ieliek bļodā virs sāls (sāls veicina dārzeņu sulošanos).
• Pievieno melnās olīvas, sarkano sīpolu un visu sajauc kopā, viegli pārcilājot.
• Salātu mērcīti taisa atsevišķā traukā – galda etiķi sajauc kopā ar sāli un olīveļļu.
• Mērci katrs savai porcijai var pievienot tik daudz, cik pats vēlas.
• Tas pats ar fetas sieru – atsevišķā trauciņā, sagriezts gabaliņos, lai katrs pats var pievienot pēc saviem ieskatiem un vēlmēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.