Foto – Gints Ivuškāns

Grieķu pica – ņamma! 0

Sastāvdaļas
• Picas mīkla
• Picu mērce
• Siers (Holandes, Krievijas vai cits)
• Mocarellas siers
• Ķirštomātiņi
• Ķiploku eļļa
• Svaigas spinātu lapas

Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: “No kurienes šis kretīns gūst pārliecību, ka viņam ir tiesības par to kaut ko spriest?”
Veselam
Stradiņa slimnīcā krīzes situācija – ar “ātrajiem” atvestie pacienti pie slimnīcas mašīnā spiesti gaidīt pat vairāk nekā 2 stundas 26
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Lasīt citas ziņas

Izveltnē mīklu, noziež ar tomātu mērci, uzbārsta rupji sarīvētu sieru, kārto mocarellas šķēlītes un uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus, kā arī spinātus. Nobeigumā uzslaka ķiploku eļļu. Cep sakarsētā krāsnī +300 °C aptuveni 15 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.