
Foto – Gints Ivuškāns
Grieķu pica – ņamma! 0
Sastāvdaļas
• Picas mīkla
• Picu mērce
• Siers (Holandes, Krievijas vai cits)
• Mocarellas siers
• Ķirštomātiņi
• Ķiploku eļļa
• Svaigas spinātu lapas
Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: “No kurienes šis kretīns gūst pārliecību, ka viņam ir tiesības par to kaut ko spriest?”
Stradiņa slimnīcā krīzes situācija – ar “ātrajiem” atvestie pacienti pie slimnīcas mašīnā spiesti gaidīt pat vairāk nekā 2 stundas
26
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības
25
Izveltnē mīklu, noziež ar tomātu mērci, uzbārsta rupji sarīvētu sieru, kārto mocarellas šķēlītes un uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus, kā arī spinātus. Nobeigumā uzslaka ķiploku eļļu. Cep sakarsētā krāsnī +300 °C aptuveni 15 minūtes.