Natālijas Rogovas foto

Grauzdiņsalātiņi 0

Izvāram vistas fileju vienu gabalu, sīki sagriežam. Tikpat sīki sagriežam sarkano papriku. Mazos kubiņos sagriežam sieru. Man bija divu veidu siers (Holandes un čederas).

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

 

 

Kokteilis
Auns – pērkona negaiss, Ūdensvīrs – polārblāzma: kura dabas parādība tu esi pēc zodiaka zīmes?
9 pazīmes, kas liecina, ka tevi, iespējams, ir piemeklējusi pusmūža krīze
Īlons Masks apturējis finansējumu pētnieku grupai, kas palīdz glābt uz Krieviju deportētos ukraiņu bērnus
Lasīt citas ziņas

 

Liekam bļodā visas iepriekšminetās sastavdaļas un pieliekam kukurūzu.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

 

Pievienojam majonēzi, izmaisām un pieberam grauzdiņus, der gan baltmaizes, gan rupjmaizes grauzdiņi. Var arī ķiplokgrauzdiņus, tie labi iederēsies.

 

 

Izmaisām un pasniedzam. Grauzdiņus labāk pievienot uzreiz pirms pasniegšanas, lai tie nepaliek mīksti. Var pat atsevišķi šķīvī nolikt grauzdiņus un tad katrs sev porcijā tos pievienos.

 

 

Dekorējam ar grauzdiņsirsniņām.

 

 

Visas sastāvdaļas ir aptuveni vienāda daudzuma, pluss mīnuss.

Gards salātiņš.

Var vēl pievienot vārītu burkānu vai kaut ko vel, kas ienāk pratā un liekas, ka der.

 

Iesūtījusi Natālija Rogova

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.