Grauzdiņsalātiņi 0
Izvāram vistas fileju vienu gabalu, sīki sagriežam. Tikpat sīki sagriežam sarkano papriku. Mazos kubiņos sagriežam sieru. Man bija divu veidu siers (Holandes un čederas).
Liekam bļodā visas iepriekšminetās sastavdaļas un pieliekam kukurūzu.
Pievienojam majonēzi, izmaisām un pieberam grauzdiņus, der gan baltmaizes, gan rupjmaizes grauzdiņi. Var arī ķiplokgrauzdiņus, tie labi iederēsies.
Izmaisām un pasniedzam. Grauzdiņus labāk pievienot uzreiz pirms pasniegšanas, lai tie nepaliek mīksti. Var pat atsevišķi šķīvī nolikt grauzdiņus un tad katrs sev porcijā tos pievienos.
Dekorējam ar grauzdiņsirsniņām.
Visas sastāvdaļas ir aptuveni vienāda daudzuma, pluss mīnuss.
Gards salātiņš.
Var vēl pievienot vārītu burkānu vai kaut ko vel, kas ienāk pratā un liekas, ka der.
Iesūtījusi Natālija Rogova