Foto: Anda Krauze

Grauzdēta maizīte ar ceptām gailenēm 0

Sastāvdaļas
• Baltmaize
• Sviests
• Ķiploki
• Dilles
• Gailenes
• Sāls
• 9% biezpiens
• Augu eļļa

Reklāma
Reklāma
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Maizes šķēles apgrauzdē uz pannas. Kamēr tās karstas, noziež ar sviestu, kam pievienoti ķiploki, dilles un sāls. Tad liek gailenes, kas vispirms karsētas uz sausas pannas, lai iztvaiko šķidrums, pēc tam dažas minūtes apceptas nelielā eļļas daudzumā (vai sviestā), lai būtu kraukšķīgas. Starp ceptajām gailenēm kārto biezpiena piciņas. Uzkoda gatava!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.