Grauzdēta maize ar garšaugu–ķiploku sviestu un zaļumu–ķiploku masu 0
Sastāvdaļas: rudzu maize, baltmaize, ķiploki, pētersīļi, sāls, olīveļļa.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Kokteilis
“Šīs nepatiesības ir mākslinieces ilgā alkoholisma sekas” – Rēzijas Kalniņas vīrs Ainārs Rubiķis atbild uz runām par krīzi laulībā
Kokteilis
Dvīņi – apelsīns, Vēzis – persiks. Noskaidro, kurš auglis tu esi pēc savas zodiaka zīmes
9
Globāla panika un diktatoru varas beigas: eksperti nosauc 15 “melnos gulbjus” jeb notikumus, kas 2025. gadā var apgriezt dzīvi kājām gaisā
Maizīti apgrauzdē. Ķiploku sviestu pagatavo, skābkrējuma sviestam pievienojot sablendētus ķiplokus. Bet zaļumu un ķiploku masu iegūst, sablendējot pētersīļus, ķiplokus un olīveļļu un pievienojot sāli.
Gatavoja “Ķiploku kroga” pavārs Valērijs Radionovs