Foto – Dainis Bušmanis

“Graudiņa” īpašais miežu orsoto
 0

SASTĀVDAĻAS 200 g vārītu miežu graudu, 30 g sīpolu, 20 g ķiploku, 90 g lauku sviesta, 20 g cukurzirnīšu, 10 g bazilika, 10 g piparmētru lapiņu, 30 g sparģeļu, 20 g sarkanās un 20 g dzeltenās paprikas, 100 g saldā krējuma, 80 g Parmezāna siera, 100 g baltvīna, 30 g koriandra, 2 g sāls, 2 g melno piparu.

Reklāma
Reklāma
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT. Dārzeņus notīra, sagriež salmiņos, pannā uz lēnas uguns apcep. Aromātam pievieno baltvīnu, tvaicē, līdz tas iztvaikojis. Pēc tam pieber Latvijas laukos augušus vārītus miežus, vēl brīdi turpina cept. Cepšanas procesā pielej saldo krējumu. Pārkaisa ar rīvētu Parmezāna sieru, zaļumiem, pēc izvēles pievieno garšvielas un pasniedz.

Recepte no restorāna “Graudiņš”. Gatavoja pavārs Jevgēnijs Rimaša

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.