Foto – Andris Tiļļa

Klasiskie itāļu cepumi kantučini 0

Sajauc olu dzeltenumus ar veselo olu, pūdercukuru, miltiem, apelsīna miziņu, cepamo pulveri un vaniļas cukuru.

Reklāma
Reklāma

Pievieno mandeles.

Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
Mājas
Arī pārtiku nē! 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu uzglabāt plastmasas traukos vai maisiņos
Kokteilis
Personības TESTS. Izvēlies Lieldienu olu, un atklāj pārsteidzošus faktus par sevi
Lasīt citas ziņas

Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 C, uz cepamā papīra mīklu sadala divās daļās un izveido divus gareniskus klaipiņus (garumā sanāks kādi 30 cm, platumā 7 – 9 cm).

Cep 15 minūtes, tad izņem, atdzesēt.

Sagriež klaipiņus 1 cm platās šķēlītēs, kuras izklāj atsevišķi uz plāts un liek vēl pacepties 15 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzglabā noslēgtā traukā, lai nezaudē kraukšķīgumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.