Glazētas zemesmandeles 0

Sastāvdaļas. 60 g rīvētu zemesmandeļu, 40 g cukura, 2 ēdamkarotes ūdens, 2 ēdamkarotes kanēļa, ¼ tējkarotes malta ingvera.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Uzvāra ūdeni, pievieno cukuru, izmaisa un vāra sīrupu, līdz tas sabiezē. Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa. Tad masu uzber uz cepampannas un nedaudz apbrūnina, lai veidojas kraukšķīgi gabaliņi. Gardi brokastīs ar jogurtu.

 

Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.