Glazētas zemesmandeles 0

Sastāvdaļas. 60 g rīvētu zemesmandeļu, 40 g cukura, 2 ēdamkarotes ūdens, 2 ēdamkarotes kanēļa, ¼ tējkarotes malta ingvera.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Uzbrukumā futbola aģentam izmantotā automašīna atrasta sadedzināta Mežaparkā 27
“Nevarēju saskatīt burtus uz lapas, jo trīcēja rokas!” Mūziķe Stafecka par savu jauno darbu 13
Lasīt citas ziņas

Uzvāra ūdeni, pievieno cukuru, izmaisa un vāra sīrupu, līdz tas sabiezē. Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa. Tad masu uzber uz cepampannas un nedaudz apbrūnina, lai veidojas kraukšķīgi gabaliņi. Gardi brokastīs ar jogurtu.

 

Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.