Glabā medu pareizi 0
Medus savas labās īpašības nezaudē pat trīs un vairāk gadus. Tas jāglabā slēgtā burciņā vēsā, tumšā, sausā vietā. Pagrabs nederēs, jo tur tomēr iekļūs mitrums. Ideāla ir +10…+15 °C temperatūra. Vēl zemākā temperatūrā medu var glabāt kaut vai tūkstoš gadu.
Medus ir dažādu gardumu pamatā. Arī mājas apstākļos var pagatavot medus un ogu maisījumus. Ātrai apēšanai abas sastāvdaļas sajauc kopā (piemēram, pīlādžu ogas pārlej ar medu) un īsu laiku glabā ledusskapī. Maisījumiem piemērots ir gaišais medus. Ilgstošai glabāšanai medu samaisa ar samaltām ogām un liek saldētavā. Ja proporcija būs vismaz 1 : 1 (labāk lai medus ir vairāk un ogu mazāk), medus neļaus odziņām sasalt. Var pievienot saldējumam, putrām u.c.