Foto: Shutterstock

Gatavs 30 minūtēs! “Ātrie” un pufīgie biezpiena pīrādziņi ar vaniļu 0

Šo pīrādziņu mīkla ir gatava bez rauga un nav jāgaida, kad tā būs “nogatavosies”. Aptuvenais laiks no gatavošanas brīža līdz gataviem pīrādziņiem ir vien 30 minūtes. Šis ir ideāls variants tiem, kas “nedraudzējas” ar rauga mīklu un pie gardumiem vēlas tikt bez gaidīšanas. Kaut ko “nošaut greizi”, gatavojot pēc šīs receptes neizdosies, jo tā ir ļoti vienkārša!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Ļoti gardi biezpiena pīrādziņi, kurus baudīt kopā ar tēju vai kafiju!

“Ātrie” un pufīgie biezpiena pīrādziņi ar vaniļu

Sastāvdaļas:

CITI ŠOBRĪD LASA

Biezpiens (9-15%) – 250 grami
Cukurs – 75 grai
Olas – 2 gab.
Augu eļļa – 30 grami
Milti – 250 grami
Cepamais pulveris – 1 tējkarote
Soda – 1/3 tējkarotes
Vanilīna cukurs – šķipsniņa
Olas baltums – 1 gab.
Piens – 1 ēdamkarote
Cukurs – 2 tējkarotes

Pagatavošana:

Biezpienu izmaļ caur sietu. Pievieno cukuru, olas, augu eļļu un visu kārtīgi sajauc ar mikseri līdz viendabīgai maisa. Pēc tam pievieno miltus un vaniļas cukuru, atkal visu kārtīgi saputo.

Mīklu sadala aptuveni 12 daļās un no tām formē bumbiņas. Uz cepampannas liek cepamo papīru vai silikona paliktni un liek pīrādziņus rindiņā.

Ņem otiņu un ar atsevišķā traukā iesisto olas baltumu apsmērē katru bumbiņu. Pārkaisa ar cukuru, ja ir tāda vēlme.

Liek cepties cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni uz 20 minūtēm.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.