Foto – recepti.kz

Gatavojam zemeņu kūku. Fotorecepte soli pa solim 0

Zemenes sasmalcina blenderī līdz vienmērīgai masai. Atsevišķā traukā sakuļ saldo krējumu un sieru. Pievieno zemeņu biezeni un labi samaisa. Atstāj, lai atdziest un sabiezē.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Dziļā traukā sakuļ olu dzeltenumus, augu eļļu un 250 g cukura.

Pievieno pienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķā traukā sakuļ olu baltumus līdz stingrām putām. Pakāpeniski pieliek baltumus mīklai. Maisa, līdz izveidojas vienmērīga konsistence. Pievieno miltus, kuros dzēsta soda. Samaisa.

Kamēr biskvīts ir silts, sagriež to uz pusēm ar asu nazi trīs daļās.

Pārsmērē ar zemeņu-putukrējuma krēmu. Pīrāga virsmu un malas arī apziež ar krēmu. Rotā ar zemenēm un piparmētru lapām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.