Daces Meijas foto

Gatavojam āboliņa sīrupu labai atmiņai un pret klepu 0

Pirtniece un veselības konsultante Dace Meija iesaka vienkārši pagatavojamu āboliņu sīrupu. Ejam dabā!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

“Salasa sarkanā āboliņa galviņas vai nu no rīta puses, vai vakarā. Liek katlā āboliņus un citronu (es ņēmu 1l burku āboliņu un 1 citronu), aplej ar vārītu ūdeni 1l, atstāj uz 8 stundām, pēc tam nokāš caur sietu, izspiež lieko šķ.idrumu un liek karsēties. Uz 1l šķidruma izmanto 600 g cukura. Uzvāra, tad uz mazas uguns karsē, līdz aptuveni puse šķidrumsa ir novārījies.

Gatavojot termomiksā,  viss ir vienkārši – uzstādi grādus, laiku un bez vāciņa 1h karsē, jo aparāts pats maisa. Tad karstu lej izkarsētās burciņās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Der gan klepum, atmiņai un vienkārši gards. Pa tējkarotei pie tējas vai našķītim vēsajos vakaros,” iesaka Dace Meija.

Lasiet arī Daces Meijas recepti, kā gatavot ceļmallapu sīrupu un konfektes

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.