Foto-Shutterstock

Garšvielu dubultspēks tievēšanai 0

Kanēlis

Kanēlis – garša salda, asa, sūra; izmanto augļu un šokolādes desertos, konditorejas izstrādājumos, austrumnieciskos rīsu, lēcu un dārzeņu (kāpostu, ķirbju, tomātu) ēdienos, pievieno žāvētiem augļiem, arī karstvīnam. Foto-Shutterstock
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Lasīt citas ziņas

Dažādas garšvielas ne vien bagātina ēdiena buķeti, bet arī palīdz cīnīties ar liekajiem kilogramiem.

Ja esat saldummīle (-lis), kanēlis ir domāts jums! Kanēlis palīdz nomākt vēlmi apēst kādu saldumiņu. Tas arī uzlabo vielmaiņu un uztur normālu cukura līmeni asinīs.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.