Foto – Aija Geida

Gārsu sautējums ar sieru 0

Sastāvdaļas
• 200 g jauno gārsu lapiņu
• 50 g balandu lapiņu
• 300 g svaigā siera (Mālpils, baltā biezpiena siera u.c.)
• 100 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes augu eļļas vai gī sviesta
• ½ tējkarotes melno sinepju sēklu
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gārsas un balandas nomazgā, nosusina un sagriež gabaliņos. Sieru sagriež kubiciņos. Pannā uzkarsē augu eļļu vai gī sviestu, 30 sekundēs apcep maltus melnos piparus un sinepju sēklas (ja nav pieejamas melnās, var aizstāt ar ½ tējkarotes krievu sinepju). Pievieno gārsu lapiņas, saldo krējumu un apcep. Beigās pieliek svaigā siera kubiciņus un nedaudz apcep.

Labi garšo ar grilējumiem un salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.