Foto: Aija Geida

Gārsu sacepums ar biezpienu 0

Sastāvdaļas
• 3 lielas saujas gārsu
• 10 novārītu kartupeļu
• 500 g biezpiena
• 500 ml skābā krējuma (12%)
• pustējkarote kurkumas
• pustējkarote maltu melno piparu
• 1,5 tējkarotes sinepju
• tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Skābo krējumu sajauc ar sāli un garšvielām. Cepamajā veidnē (25 x 35 cm) liek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, tad biezpiena kārtu, sakapātas gārsu lapiņas un pārlej ar krējuma–garšvielu maisījumu. Pēc tam atkal liek kartupeļu kārtu, biezpienu, gārsas un krējumu. Cep 180 °C 50 minūtes. Pasniedz ar salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.