Garšīgās ziedlapiņas – pildīts kārtainās mīklas gardums 0

“Nav pica, bet apaļa, nav pīrādziņš, bet ar pildījumu – tā varētu nosaukt šo mazo un ārkārtīgi garšīgo brīnumu,” uz degustāciju atnesto puķi raksturo AS “Latvijas Mediji” kancelejas pārzine Džuljeta Leiterte.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Idejas cepumiem un gardumiem viņa noskatās dažādos portālos internetā. Radoši interpretējot, viņa realizē visādas idejas. “Tātad – saldētās kārtainās rauga mīklas plāksnītes sagriež plānās strēmelītēs un tad pacietīgi atkausē (ja dara otrādi, būs grūtāk mīklu taisni sagriezt). Katru strēmelīti sadala uz pusēm un izloka iegarenu gredzenu.”

Pildījumu katrs var izvēlēties pēc savas gaumes. Vēlams vienam cepumam izmantot divus dažādus produktus – tad izskatīsies interesantāk. Šajā gadījumā Džuljeta izmantojusi cīsiņa gabaliņus un olīvas. Ļoti garšīgi saldajā versijā ir ananasu gabaliņi (no kompota) un melnā šokolāde.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklas gredzentiņa iekšpusē vienu otram pretī ieliek, teiksim, cīsiņa gabaliņu un olīvu. Blakus noliek trīs šādi pildītus gredzentiņus. Vidū mīklu saspiež kopā – veidojas rozīte ar pildītām zied(mīkl)lapiņām. Cep cepeškrāsnī +180 grādos aptuveni 10 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.