Foto: Aija Geida

Garšaugu sviests – daudzveidīgākai maltītei 0

Sastāvdaļas
• 100 g sviesta
• ēdamkarote sakapātu lociņu
• pusēdamkarote olīveļļas
• pusēdamkarote kaltēta timiāna
• pustējkarote kaltēta bazilika
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mīkstu sviestu saputo ar olīveļļu, sajauc ar kaltētu timiānu un baziliku un ļauj ievilkties (15 minūtes). Tad pievieno sīki sakapātus lociņus, samaisa, masu ieliek mazā trauciņā ar vāku un liek ledusskapī sastingt. Šāds sviests labi sader ar tvaicētiem dārzeņiem, var pievienot pastai, garšos ar svaigi ceptu saldskābmaizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.