Foto: Aija Geida

Garšaugu sviests – daudzveidīgākai maltītei 0

Sastāvdaļas
• 100 g sviesta
• ēdamkarote sakapātu lociņu
• pusēdamkarote olīveļļas
• pusēdamkarote kaltēta timiāna
• pustējkarote kaltēta bazilika
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mīkstu sviestu saputo ar olīveļļu, sajauc ar kaltētu timiānu un baziliku un ļauj ievilkties (15 minūtes). Tad pievieno sīki sakapātus lociņus, samaisa, masu ieliek mazā trauciņā ar vāku un liek ledusskapī sastingt. Šāds sviests labi sader ar tvaicētiem dārzeņiem, var pievienot pastai, garšos ar svaigi ceptu saldskābmaizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.